Як приготувати свинячу печінку?

Як приготувати свинячу печінку?

Як приготувати печінку свинячу? Смажена печінка з цибулею. Смажена свиняча печінка. Деякі люди ігнорують існування субпродуктів, і не вживають їх.

Хтось не знає як їх готувати, тому обходить стороною. З свинячого серця ми вже готували, який не поступається за смаковими якості шашлику з м’яса, а сьогодні ми займемося свинячий печінкою. Свиняча печінка — один з найбільш смачних і корисних субпродуктів. Основна проблема — це придбати свіжу і здорову печінку.

Якщо печінка свіжа і від здорової свині, то вона ніколи не гірчить. Гіркота печінки може надати лопнув жовчний міхур; в місцях куди потрапила жовч, змінюється колір печінки, найкраще повністю вирізати і викинути частину печінки, де розлилася жовч. Як приготувати свинячу печінку?

Ви побачите як легко і без зайвих зусиль можна посмажити свинячу печінку з цибулею. Печінка, приготовлену за цим рецептом, можна подавати і як окрему другу страву, і з будь-яким гарніром, а також використовувати як заготовку для подальшого приготування паштету з печінки.

Інгредієнти: свиняча печінка, 1кг. ріпчаста цибуля, 3шт. Печінка потрібно помити в холодній воді, нарізати на порційні шматки.

Ріпчасту цибулю потрібно нарізати на середні кубики і залишити в стороні. Розігріваєте на сковороді топлене рослинне масло, і в киплячу олію додаєте свинячу печінку, нарізану на середні шматочки. Тепер кожен шматочок свинячої печінки перевертаємо, щоб він обсмажилася з усіх боків і змінив колір. Через 10 хвилин всі шматочки свинячої печінки обсмажилися з усіх боків, кров вийшла.

Тепер потрібно посолити печінку і перемішати. Додаєте до печінки цибулю і перемішуєте.

Залишаєте печінку гаситися з цибулею і накриваєте кришкою. Коли рідини в сковороді не залишиться, свиняча печінка смажена з цибулею готова.

Печінка тушілась 10-15 хвилин на тихому вогні.

Як приготувати свинячу печінку?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!




Комментарии закрыты